Herlige fredag – og IKKE hjemmekontor

Hei alle sammen, da er vi tilbake i «vanlig» modus igjen og jeg er tilbake på kontoret. Det er godt! Koselig å være med mine herlige kollegaer og ikke minst ha en god arbeidsstilling. Det er ikke til å «stikke under en stol» at å sitte ved kjøkkenbordet ikke er optimalt. Her hos oss i Vestby produseres steiner som skal monteres etter vinteren er over – akkurat nå kan man kanskje tenke at det der leeeenge til våren! Men vi er snart midt i februar og i løpet av 1 – 2 måneder kan mye være gjort. Selvfølgelig litt avhengig av hvor i landet man befinner seg. Dagene er merkbart lengre og lysere nå enn for bare litt siden. Det er ikke lenge siden det var mørkt da jeg dro på jobb og mørkt da jeg dro hjem. Vi går fine tider i møte. Jeg er veldig glad i 4 årstider men det må vel innrømmes at vår og sommer ligger med litt høyere «score» enn høst og vinter.

Vi har fortsatt noen fine rabatter på noen av  våre mest populære modeller.  Bare se her!

Før kr 23500,- Nå  kr 16450,-

Ta gjerne kontakt med meg, Hege, og jeg hjelper deg videre.  God helg!

Bilde lånt av Stefan på Masjorstuen blomster, etter avtale
Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *