Vår transportplanlegger Therese

Dette er Therese. Therese er 37 år, kommer fra Oslo og bor nå i Moss. Hun er vår nye transportansvarlig, men skal også jobbe på kundeservice. Therese startet hos oss 16.01.2023 og er det nyeste tilskudd i vår fine gjeng.

Hun har tidligere jobbet 14 år i H&M , de siste 6 i Storbritannia og er bl.a. utdannet som interiørkonsulent. De siste 4 årene har hun jobbet med kundeservice i et firma som selger bobiler.

Når Therese ikke er på jobb koser hun seg med katten sin, scrapbooking, turer i skog og mark, trening og sin samboer. I ferier elsker hun å reise utenlands med en forkjærlighet for England og Italia.

Jeg må også nevne at Therese har svart belte i Taekwondo og er utdannet instruktør, så henne er det best å være god venn med.

Selv om Therese ikke har vært hos oss så lenge, kan jeg med hånden på hjerte si at her har vi truffet blink med ansettelsen. Søt, blid, imøtekommende og hyggelig. Alltid med et smil på lur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.