Knut – vår reisende montør

Reisende montør? Hva er nå det? Knut er en av våre nye montører som drar på langturer. Han har jobbet hos oss siden 1. april 2022. Vi selger og leverer stein i hele Norge. Steinene som skal fra sør i Lindesnes til nord i Trøndelag, frakter og montere vi stort sett selv.

Knut elsker å kjøre bil og å jobbe fysisk, så da han ønsket noe nytt, falt valget på oss. I tillegg til å være et arbeidsjern er han en rolig og fin kar. Heldige er vi som har fått han på laget. I tillegg er han utdannet snekker og agronom.

Knut er 50 år, gift og har 2 barn, kommer fra Rakkestad og bor i Spydeberg. Før han startet i Gravstein24 var han prosjektleder i Lentus Bygg.

Her i gang med snekkerarbeid, vi utvider våre produksjonslokaler.

Jobbe fysisk er noe han har likt så lenge han kan huske. Han har vokst opp på gård og har vært vant til å jobbe/hjelpe til siden han var en liten gutt. Nå er han forpakter av gården til sin sønn, som innebærer drifting av 174 dekar mark, noe korndyrking og noe vedproduksjon.

Når Knut ikke jobber…(er det noen gang?) koser han seg med paddel, jakt og friluftsliv. I tillegg følger han med på det meste av sport (også dart og snooker) enten på TV eller på radio.

En fornøyd montør etter at en engelstein har blitt montert.

Aktiv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.