Bli kjent med oss

Møt Tonje, vår fine daglig leder.

Hun har jobbet i Gravstein24 siden 1.1.2017. Tonje er sjefen som kan alt, både på kundeservice og i produksjonen. Vi pleier å kalle henne vår supervikar.

Her er Tonje på en utejobb.

Av yrke er hun opprinnelig førskolelærer (som det het dengang), og har jobbet i skoleverket. I tillegg har hun erfaring fra både sikkerhetsbransjen (Securitas, som avdelingsleder i 13 år) samt innenfor salg av renholdsartikler, som daglig leder i 3,5 år. (Skovly Engros). For tiden tar hun fagbrev i steinfag og vil være ferdig utdannet steinfagarbeider i løpet av sommeren 2023.

Som helt ung jobbet hun som postomdeler, og har usedvanlig god geografisk kontroll på vårt langstrakte land. I tillegg har hun vært innom yrker som renholder, salg av motorsykler og dørvakt i utelivsbransjen.

Tonje er 44 år og fra Gjøvik, men bor nå i Nordre Follo i Viken. Har ett barn og kjæreste.

Når Tonje ikke er på jobb er hun glad i å trene, Kjøre motorsykkel, være sammen med venner og familie, hengekøyeturer, god mat og drikke. Når jeg tenker meg om , har hun også jobbet som bartender.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.