Snart er det helg!

Hei, da var det plutselig fredag igjen. Minner om våre gode kampanje på gravstein som står frem til søndag kl 24. Ikke nøl med å kontakte oss, vi er her for dere. Spør gjerne etter Hege enten du ringer oss 4000 2448 , sender oss mail post@gravstein24.no eller bestiller via vår nettside. www.gravstein24.no

Før kr 23.700,-
NÅ kr 11.850,-
Førpris kr 17900,-
NÅ kr 8950,-
Før kr 18.900,-
NÅ kr 9450
Før kr 29.900,-
NÅ kr 14.950,-
Før kr 23.500,-
NÅ  kr 11.750,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grunnet covid19 sitter vi i administrajonen/kundeservice på hjemmekontor, som sikkert omtrent resten av landet også gjør. Håper virkelig at vi snart kan vende tilbake til kontoret igjen. Det er ikke optimalt å sitte ved kjøkkenbordet syns jeg. Heldigvis hentet jeg jobbPC med tilbehør forrige søndag, det gjør det jo litt enklere. Men sittestillingen er ikke bra her hjemme. Kjenner det både her og der. I tillegg savner jeg mine fine kollegaer <3.

Kjenner ekstra på det såkalte «brakkesjuka» om dagen. Da er det  godt å komme seg ut etter arbeidsdagen er over å gå tur. Heldigvis er det lov :). Her hvor jeg bor har vi mange turmuligheter, urbane meg fortrekker gangvei fremfor skog og kratt. Været som er for tiden er jo perfekt for turgåing. Her ser dere noen bilder jeg har tatt når jeg har vært ute og luftet meg.


Ønsker dere alle en riktig god helg, ta vare på dere selv og hverandre <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *