Hei og god fredag!

Hei igjen! Da var det fredag og jeg vil benytte anledningen til å ønske god helg!

Noen syns kanskje det er rart å ha en blogg om gravstein? Men de aller fleste av oss vil en dag komme i en situasjon hvor behovet for gravstein melder seg.

Vi i Gravstein24 ser det som vår jobb å informere  flest mulig om at gravstein kan kjøpes rett fra produsent. Jo færre ledd, jo bedre pris for forbrukeren.

Jo mer man vet før man kommer i denne situasjonen, jo bedre. Veldig mange begravelsesbyråer tilbyr gravstein til sine kunder. Samtale med byrået har man kort tid etter dødsfallet, og ofte er man midt i en sorgprosess og har nok med å «holde hodet over vannet». Det skal litt til å ha ork og ressurser i en slik situasjon å tenke klart.

Mange syns  nok at det er bare veldig godt at byrået ordner alt. Det mange ikke vet er at steinen da fort blir mye dyrere enn hvis man kjøper direkte av produsent. Man tenker kanskje at det er ikke dette man skal spare penger på, men det kan fort bli opptil kr 10.000 man «sparer». Og for de aller fleste av oss er det mye penger.

Det også mange kanskje ikke vet er at det ved kistebegravelse må det ventes med montering av gravstein til graven har «satt» seg. Ved bisettelse har man inntil 6 mnd før urnen må ned på gravlunden, og det er ingen regler som sier at det må være gravstein på graven da. Noen steder tillates det ikke en gang. Så man kan i ro mak titte på gravstein når man er ferdig med seremoni og bruke den tiden man føler er riktig for seg. Vi i Gravstein24 hjelper deg når du er klar.

Ikke nøl med å ta kontakt med meg, ingen spørsmål er feil, jeg er her for å hjelpe deg.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *