Nydelig gravstein i norges nasjonalbergart!🇳🇴

Norges nasjonalbergart er larvikitt ✨– som navnet røper kommer denne steintype fra Larvik – mer norsk blir det ikke🇳🇴. Vi har nå to nydelig varianter i mørk larvikitt. Steinene er begge helpolert og måler 90 x 40 cm.

Med denne høyde er steinen perfekt for de som ønsker f.eks en stein hvor det er plass til flere navn✨. Da steinen er helpolert kan man også fint gravere på baksiden av steinen hvis man ønsker det. Vi er stadig vekk i kontakt med de som ønsker en familiegravstein, da settes ofte de fra tidligere generasjoner på baksiden og de nyeste på fremsiden💖.

Hvis man ønsker å sette sitt personlige preg på steinen er det fullt mulig å dekorere rundt hjertehullet /hjertelykten. Og ellers på steinen også, selvfølgelig

Prisen for stein uten lykt er kr 15.500.

Prisen for stein med lykt er kr 19.900,-

Ta gjerne kontakt med meg med dine ønsker og jeg hjelper deg videre.

hege@gravstein24.no

 

 

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *